Όψεις γενέθλιου Ποσειδώνα

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ – ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

ΣΥΝΟΔΟΣ: Συνέπεσε με τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ της δεκαετίας 1880-1890. Είναι πιθανή η θεωρητική προσέγγιση και στάση απέναντι στις προαναφερθείσες μυστηριώδεις δυνάμεις.

ΘΕΤΙΚΕΣ: Θετική χρησιμοποίηση αυτών των εσωτερικών δυνάμεων.

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Τάσεις κατάθλιψης και μπλοκάρισμα στο ομαλό ξεδίπλωμα της φαντασίας. Αρνητικές χρήσεις της ενορατικής δύναμης και ίσως τάσεις προς τη μαύρη μαγεία και το σαδισμό, αλλά μόνο αν οι γωνίες αυτές κατέχουν σημαντική θέση.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ – Ω

ΣΥΝΟΔΟΣ: Στον 1ο ΟΙΚΟ, εξασθενίζει την προσωπικότητα και κάποια σύγχυση χαρακτηρίζει τη στάση γενικά του ατόμου. Είναι δύσκολο συχνά στους άλλους να καταλάβουν πώς να του συμπεριφερθούν. Στον 12ο ΟΙΚΟ, αν υπάρχει μια τάση φυγής ( ιδιαίτερα αν ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ είναι στο ΖΥΓΟ σε ΣΥΝΟΔΟ με ΗΛΙΟ), υπάρχει επίσης συχνά ποιητικό ταλέντο και γνήσια καλλιτεχνική φλέβα. Είναι όμως δύσκολο να αναπτυχθούν. Όσοι έχουν ΣΥΝΟΔΟ στο ΛΕΟΝΤΑ, είναι πιθανό να ρέπουν σε μια σποραδική χρήση ναρκωτικών. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε αυτήν την επίδραση γενεάς, υποφέρουν πολύ, γι αυτό πρέπει να προειδοποιηθούν γι αυτήν την αδυναμία τους, που θα τους κοστίσει πολύ.

ΘΕΤΙΚΕΣ: Προσθέτουν χάρη, λεπτότητα και την ευαισθησία του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. Υπάρχει κλίση ή αγάπη για τις καλές τέχνες.

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: ΑΝΤΙΘΕΣΗ. Στον 6ο ΟΙΚΟ, κάνει τον κίνδυνο από ηρεμιστικά με χορήγηση ιατρού, πραγματικότητα. Προσοχή στα φωταέρια γενικώς. Πιθανή πάθηση ποδιών. Άτομο χωρίς συνέπεια και τάξη στην εργασία του. Στον 7ο ΟΙΚΟ, η στάση στις συζυγικές σχέσεις είναι υπερβολικά εγωκεντρική και αν υπάρχουν άλλες αρνητικές γωνίες, είτε στον Ω, είτε στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, απογοήτευση στους αισθηματικούς δεσμούς. Η θέση αυτή δεν ευνοεί τις συνεργασίες στις επιχειρήσεις. Άλλες αρνητικές γωνίες, τείνουν να εξασθενήσουν την προσωπικότητα και δημιουργούν αυταπάτες.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ – Μ

ΣΥΝΟΔΟΣ: Πολλές αλλαγές πορείας στη σταδιοδρομία. Τύπος πολυτεχνίτη. Οι φιλοδοξίες και οι επιδιώξεις, μπορεί να είναι ασαφείς ή πολύ ιδεαλιστικές. Πιθανή κάποια καλλιτεχνική επίδοση.

ΘΕΤΙΚΕΣ: Το άτομο εντυπωσιάζεται από την τέχνη και τη γοητεία της και οι συμπάθειες του στρέφονται προς την αγάπη προς τη ζωγραφική, κινηματογράφο, θέατρο κ.τ.λ.

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: ΑΝΤΙΘΕΣΗ. Άγχος και σύγχυση του ατόμου σε θέματα με τη σταδιοδρομία του, ίσως επειδή μεγάλωσε με ανασφάλεια και χωρίς πρακτικό πνεύμα. Το ίδιο ισχύει και με άλλες αρνητικές γωνίες.

Comments are closed.

Δωρεάν Τηλεφωνικές Προβλέψεις Ταρώ Κάλεσε Τώρα στο 216 7001930, 6980 78 3020, 6940 77 7733Για περισσότερα Πάτησε Εδώ