Κρεβατοκάμαρα Feng Shui

άρθρα αστρο-ψυχολογία

Το Feng Shui είναι μια αρχαία κινεζική τέχνη, όπου η τοποθέτηση των αντικειμένων σε ένα δωμάτιο εξαρτάται από τη μετακίνηση chi ή τη φυσική ενέργεια του περιβάλλοντός μας. Με βάση τα σχέδια της φύσης, ένας κύριος shui Feng θα πει σε μας πού να τοποθετηθεί κάθε μεμονωμένο αντικείμενο στο σπίτι ή τον εργασιακό χώρο μας. Ένας κύριος θα παράσχει επίσης τις συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο ένα κτήριο πρέπει να τοποθετηθεί σε μια ιδιοκτησία. Το Feng Shui μας παρουσιάζει πώς να υποστηρίξει τη ροή της ενέργειας στις ζωές μας για την καλύτερες υγεία και την ευημερία.

 

Η καλύτερη θέση για μια κρεβατοκάμαρα, σύμφωνα με Feng Shui είναι στο οπίσθιο τμήμα του σπιτιού. Αυτό είναι όπου λέγεται ότι όλη η «αναπαυτική» ενέργεια βρίσκεται. Προκειμένου να συντηρηθεί αυτή η ενέργεια η κρεβατοκάμαρα πρέπει να έχει μόνο μια πόρτα που συνδέει την με το υπόλοιπο του σπιτιού. Είναι καλύτερο ότι η κρεβατοκάμαρα δεν βρίσκεται πέρα από ένα γκαράζ. Εάν είναι, για να συντηρήσει έναν αναπαυτικό ύπνο, κάποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει τα βαριά στερεά αντικείμενα στο πάτωμα ή να κρεμάσει έναν καθρέφτη στο ανώτατο όριο γκαράζ έτσι ώστε θα απεικονίσει την εικόνα του αυτοκινήτου μακριά από την κρεβατοκάμαρα. Εάν μια κουζίνα βρίσκεται πέρα από την κρεβατοκάμαρα, τοποθετήστε έναν καθρέφτη στο ανώτατο όριο της κρεβατοκάμαρας που απεικονίζει προς τα κάτω, που σφραγίζει μακριά τις δραστήριες δραστηριότητες που εμφανίζονται στην κουζίνα.

 

Πρέπει πάντα να υπάρξει μια πόρτα που συνδέει την κρεβατοκάμαρα και το λουτρό, και η πόρτα πρέπει πάντα να κρατηθεί κλειστή. Το Feng Shui συστήνει μια τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα δεδομένου ότι προκαλεί τις λιγότερες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των ζευγών. Εάν κάποιος είναι παρών, πρέπει να καλυφθεί όταν όχι σε λειτουργία. Ένας σταθμός εργασίας στην κρεβατοκάμαρα είναι επίσης αποθαρρυνμένος όπως είναι οι εξοπλισμοί άσκησης επειδή αυτοί απελευθερώνουν απέναντι από τις ενέργειες από αυτή της αναπαυτικής ενέργειας.

 

Οι καθρέφτες σε μια κρεβατοκάμαρα μπορούν να είναι ένα πρόβλημα όπως λέγονται για να απεικονίσουν την αρνητική ενέργειά κάποιου όταν κοιμάται κάποιος, με αυτόν τον τρόπο προκαλώντας τους εφιάλτες. Αυτή η αρχή ισχύει για οποιοδήποτε αντικείμενο που απεικονίζει όπως τα έργα ζωγραφικής, τις οθόνες υπολογιστή ή τις επιφάνειες μετάλλων.

 

Το Feng Shui συστήνει ότι ένας ύπνος προσώπων με τα πόδια που αντιμετωπίζουν μακριά από την πόρτα επειδή μια τέτοια θέση αναφέρεται ως θέση «φέρετρων». Τα χρώματα στην κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι λεπτά, όπως πρέπει τα χρώματα των επίπλων κρεβατοκάμαρων. Καθαρίστε επάνω το σωρό στην κρεβατοκάμαρα συμπεριλαμβανομένων των ντουλαπιών για την καλή ενέργεια.

 

Οι κρεβατοκάμαρες είναι δωμάτια για να πάνε για την ειρήνη και τη χαλάρωση. Για να αποσπάσει την αρνητική ενέργεια Feng Shui ενθαρρύνει μια καλή κυκλοφορία της φυσικής ενέργειας και την αφθονία του καθαρού αέρα.